Angry Birds Friends

Angry Birds Friends voor Android

Speel Angry Birds tegen je vrienden

Angry Birds Friends is een zogenaamde "social" versie van het populaire Angry Birds, waarin je je Facebook-vrienden uitdaagt om te zien wie de beste speler is.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Nog net zo verslavend als voorheen
  • Felle, kleurrijke grapics
  • Online spelen werkt lekker
  • Dagelijkse beloningen
  • Elke week nieuwe levels

TEGEN

  • Gameplay is niet echt origineel

Excellent
9

Angry Birds Friends is een zogenaamde "social" versie van het populaire Angry Birds, waarin je je Facebook-vrienden uitdaagt om te zien wie de beste speler is.

Waar gaat het allemaal om?

In principe verschilt Angry Birds Friends weinig van de andere Angry Birds spellen: je schiet de vogels weg met een katapult en vernietigt zo de bouwwerken van de varkens en de varkens zelf.

Net als in de Facebook-variant van Angry Birds Friends heeft deze Android-game een aantal speciale power-ups die je verder helpen, zoals katapulten met laservisie, turbovogels en de mogelijkheid om de varkentjes te laten beven zodat ze omver donderen.

De gameplay is hetzelfde, maar verder zijn er wel degelijk verschillen tussen Angry Birds Friends en de andere spellen uit de serie. Je speelt nu niet door tot je het spel uitgespeeld hebt, maar krijgt elke week een nieuwe serie levels voor je kiezen. Bij het spelen schakel je niet alleen alle varkentjes uit, maar probeer je ook de hoogste score van al je Facebook-vrienden te halen.

Makkelijk te spelen?

Angry Birds Friends speelt net zo makkelijk weg als de andere spellen in de serie. Aan het begin speel je vijf tutorial-levels die je de basics uitleggen. Die basics zijn precies hetzelfde als bij elk ander Angry Birds spel, op de power-ups na. Die verschijnen bovenin beeld en activeer je door erop te tikken.

Het online element is duidelijk. Log in met je Facebook account, link die met Angry Birds Friends en je ziet precies wie van je vrienden ook allemaal spelen. Het leaderboard aan de rechterkant van het scherm laat zien hoeveel punten ze hebben gehaald op het huidige level en waar jij precies staat.

Nodig je vrienden uit om mee te spelen en stuur ze via de app kadootjes. Speel je Angry Birds Friends al op Facebook, dan worden je mobiele scores automatisch gesynchroniseerd.

Hoe ziet het eruit?

Zoals je verwacht van een spel van Rovio, ziet Angry Birds er weer uitstekend uit. De getekende graphics zijn weer net zo schattig en grappig als vanouds en ook de bekende soundtrack is weer terug (we laten het aan jullie over om te beslissen of dat positief of negatief is).

Conclusie


Het spelen tegen je vrienden maakt Angry Birds Friends erg leuk en verslavend. Verwacht alleen niet teveel van de gameplay zelf, die is namelijk nauwelijks vernieuwend.

Meeste downloads Arcade games voor android

Angry Birds Friends

Download

Angry Birds Friends 5.4.0

Beoordelingen about Angry Birds Friends

×